www.kopos.lt
Atnaujinta 2022-08-09

Namelio nuoma Nidoje - komfortiškam poilsiui ir įsimintinoms atostogoms

Butas "Nojus" Nidoje su jaukia terasa poilsiui lauke - INFO Nr. 08033

Paspauskite pele ant nuotraukos, kurią norėtumėte pamatyti didesnę. (Nuotrauka atsidarys naujame lange!)

Butas Nojus Nidoje su jaukia terasa poilsiui lauke Namelio nuoma Nidoje - komfortiškam poilsiui ir įsimintinoms atostogoms
Smagu vakaroti valgomajame prie apvalaus stalo, mėgaujantis aromatingo vyno taure. Būstas įrengtas prabangiu klasikiniu stiliumi, itin tinkančiu šiam istoriniam H. Blodės vasarnamiui. Malonu vėsesnį vakarą leisti romantiškai žvelgiant į spragsinčia ugnį krosnelėje. Pirmajame miegamajame svečių ramiam miegui dvigulė lova, priešais ją,- TV, mėgstamų laidų žiūrėjimui.
Erdviame miegamajame stalelis damoms su veidrodžiu, vakare jaukumo suteikia toršerai. Atsivežtus daiktus svečiai gali sudėti į spintą. Miegamajame vyrauja jaukumas ir romantika. Antrasis miegamasis labai tinkamas vaikams, tačiau gali ilsėtis ir pora.
Šiame kambaryje daiktams talpinti medinė komoda. Šviesiame higienos kambaryje įrengtas dušas, tualetas, bidė... ...taip pat prastuvė, veidrodis. Pasidžiaugti grynu oru galima privačioje lauko terasoje su lauko baldais.

Tikrą poilsį ir romantiškas akimirkas kviečiame praleisti ramioje Nidos vietoje - privačiame namelyje.

Komfortiškam poilsiui keturių asmenų šeimai ar dviems poroms yra siūlomas butas "Nojus", esantis adresu Pamario 33-3, Nida. Būstas yra etnografiniame name, priklausiusiam istorinei Neringos asmenybei H. Blodei. Tai dviejų atskirų miegamųjų su valgomuoju butas, įrengtas prabangiu, klasikiniu stiliumi, dekoruotas stilingomis venecijietiškomis detalėmis. Valgomajame labai smagu vakaroti prie apvalaus stalo, žiūrint mėgstamas TV laidas, ar šildantis prie ugnies krosnelėje. Svečiai gali vaišintis kaljano dūmu. Čia pat virtuvė, kurioje šeimininkauti galėsite kaip namuose,- yra viryklė, orkaitė, garų surinktuvas, šaldytuvas, kriauklė, elektrinis virdulys, indai, puodai, stalo įrankiai.

Pirmajame miegamajame plati dvigulė lova, naktinis stalelis, stalelis su veidrodžiu damoms, plačiaekranis skystųjų kristalų TV. Vakare jaukumo suteikia toršerai. Kambaryje įrengta spinta rūbams ir daiktams sudėti. Jaukų kambarį pripildo šviesa, sklindanti pro du langus.

Antrasis miegamasis patiks vaikams dėl sienų puošybos, tačiau tinka ir pavieniams asmenims ar porai, nes čia esančias viengules lovas galima paversti viena dvigule. Daiktams sudėti yra medinė komoda.

Šviesiame higienos kambaryje įrengtas dušas, tualetas, bidė, prausyklė, veidrodis. Svečiams suteikiami patalynės ir rankšluosčių komplektai. Visame būste įrengtos šildomos grindys (jungimas pagal atskirą susitarimą), ant visų langų, - tinkleliai nuo vabzdžių.

Laiką malonu leisti šalia namo esančioje terasoje su lauko baldais.

Būstas skirtas išskirtinai tik poilsiui, čia patogiai ir jaukiai leisite atostogų laiką. Atstumas nuo buto iki jūros – 1500 metrų, iki marių – 200 metrų.

Laukiame Jūsų atvykstant adresu: Pamario 33 – 3, Nida, Neringa.

Šeimininko galerija

Su gyvūnais (augintiniais) apgyvendiname tik susitarus iš anksto.

Apgyvendinimas nepritaikytas neįgaliesiems.

Šalia namų yra automobilių parkavimo vieta.

Šalia namų yra poilsio aikštelė su lauko baldais.

Maitinimo paslaugos neteikiamos.

Galimybės pasinaudoti interneto prieiga nėra.

Užimtumo kalendorius (Kalendorius atsidarys naujame lange!)

Buto nuomos kaina parai:
(2 kamb. iki 4 (2 suaugę + 2 vaikai) asm.)

Užimtumo kalendorius

Sezonas
Litais LTL
Eurais EUR
March 2024
SMTWTFS
      01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31      
05-01 - 05-31  -  69 - 83
06-01 - 06-30  -  75 - 100
07-01 - 07-31  -  110 - 116
08-01 - 08-31  -  100 - 116
09-01 - 09-30  -  69 - 100
10-01 - 04-30  -  69 - 72

Švenčių dienomis buto nuomos kaina kaip piko metu (VII-VIII mėn.). Kaina priklauso nuo užsakymo laiko, poilsio trukmės ir žmonių skaičiaus.


Užsakymai priimami tel. +370 611 33250     arba el. paštu simona.neringosvejas@gmail.com    

Rezervuojant poilsio laiką pageidaujamas avansas 30 procentų sutartos sumos, kuris pravedamas į sąskaitą: LT357300010070410465   AB Bankas "Swedbank"",   BIC/SWIFT kodas Habalt22

Pavedime prašome nurodyti savo vardą, pavardę, poilsio laiką ir buto INFO Nr. 08033.

Anuliuoti rezervavimą prieš mėnesį iki užsakyto laikotarpio pradžios galima nemokamai. Neapmokėjus avanso per 2 paras nuo užsakymo suderinimo, užsakymas anuliuojamas. Neatvykus arba sutrumpinus poilsio laiką avansas negrąžinamas.

Atsiskaitymas išankstinis – pavedimu į nuomininko sąskaitą prieš pat atvykstant arba atvykus į vietą grynaisiais. Jeigu atvyksta poilsiauti daugiau asmenų nei sutarta priimant užsakymą, buto nuomininkas turi teisę imti papildomą mokestį.

Buto savininkas turi teisę reikalauti atlyginti poilsiautojų padarytus nuostolius.

Poilsiavimo metu prašome: nestumdyti baldų, informuoti buto nuomininką apie sugadintus daiktus ar prietaisus, rankšluosčius ir patalynę naudoti pagal paskirtį.

Jūsų poilsio laikas: nuo užsakytos dienos 14 val. iki paskutinės dienos 11:30 val.

Maloniai laukiame Jūsų atvykstant!

Kiti pasiūlymai — Namelio nuoma Nidoje:

Namelio nuoma Nidoje - puiki poilsio oazė, vertinantiems Nidos ramybę

Butas Nidoje "Namelis Nidoje - 1" su terasa ir dideliu kiemu - INFO Nr. 08031

Pabėgti nuo miesto šurmulio į gamtos glėbį ir praleisti romantiškas akimirkas kviečiame ramioje Nidos vietoje, Pamario gatvėje esančiame namelyje. Apsuptas pušyno namelis stovi šalia Nidos liuteronų evangelikų bažnyčios, atokiai gatvių, su dideliu privačiu kiemu ir lauko terasa. Būste patogu ilsėtis trims svečiams.

Daugiau informacijos rasite čia >>>

Namelio nuoma Nidoje - puiki poilsio oazė, vertinantiems Nidos grožį

Butas Nidoje "Namelis Nidoje - 2" su balkonu - terasa 2 aukšte - INFO Nr. 08032

Išsiilgusius jaukumo ir romantikos Nidos svečius kviečiame pailsėti apsuptame pušų namelyje, esančiame Pamario gatvėje. Į šią ramybės oazę patenkama pro atskirą įėjimą antrame aukšte. Yra erdvus balkonas / terasa, nuo jo atsiveria gražus vaizdas į pušyną. Būstas skirtas patogiam dviejų žmonių poilsiui.

Daugiau informacijos rasite čia >>>

Namelio nuoma Nidoje - puiki poilsio oazė, vertinantiems Nidos grožį

Butas "Vėtrungėlė" Nidoje su jaukia terasa poilsiui lauke - INFO Nr. 08035

Nidos mylėtojams, ieškantiems kokybiško ir romantiško poilsio, siūlome atostogų metu apsistoti jaukiame bute "Vėtrungėlė", įkurtame etnografiniame, žymaus Neringos veikėjo H. Blodės vasarnamyje. Jaukiame mansardiniame būste gali ilsėtis du svečiai (+ vaikutis iki 5 metų). Tai labai šviesus butas.

Daugiau informacijos rasite čia >>>

       
Šeimininko tinklaraštis

Į viršų

Grįžti į nuomos paiešką

Už informacijos autentiškumą, apibūdinančią nuomojamas patalpas, atsako patalpų savininkas.

Tweet
Google
 

© Šio tinklapio visos turtinės ir neturtinės teisės priklauso tinklapio savininkui. Tinklapio naudojimas komerciniams, profesiniams ir kitokiems ne asmeninio pobūdžio tikslams yra draudžiamas ir užtraukia atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Tinklapio administratorius: info



Virtualios 3D panoramos  Aktyvus poilsis Jums  Vaikiški drabužiai internetu  Dovanėlės sužadinti aistrą 
Virtualus žurnalas Vaiva.lt  Kalbos praktikos centras Lingualit  Kelionių agentūra PegasusTour