www.kopos.lt
Atnaujinta 2023-08-25

Buto nuoma Nidoje su jaukiu balkonu 4 aukšte – šalia pušynas ir marios

Nuomojamas mansardinis butas "Svaja – 2" Nida Neringa – INFO Nr. 07356

Paspauskite pele ant nuotraukos, kurią norėtumėte pamatyti didesnę. (Nuotrauka atsidarys naujame lange!)

Buto nuoma Nidoje su jaukiu balkonu 4 aukšte – šalia pušynas, netoli Kuršių marios Nuomojamas mansardinis butas Svaja, Nida Neringa Televizija GALA praturtina įprastą televizoriaus žiūrėjimą išskirtinėmis pramogomis Ketvirtame aukšte įrengtas butas su balkonu.
Namas, Kopų 7, stovi šalia pušyno, o netoli ir Kuršių marios. Svetainė, virtuvė ir prieškambaris yra vienoje erdvėje – apie 40 kv. m. (minkštas kampas, žurnalinis staliukas, komoda ir oro kondicionierius). Televizija GALA praturtina įprastą televizoriaus žiūrėjimą išskirtinėmis pramogomis, taip pat yra belaidžio interneto prieiga. Pro buto langus rytų pusėje už pušyno matosi Kuršių marios.
Jaukioje mini virtuvėlės erdvėje yra el. viryklė, šaldytuvas, el. virdulys, mikrobangų  krosnelė Mini virtuvėlės erdvėje yra kriauklė su gartraukiu, valgomasis stalas su kėdėmis, bei kitos smulkmenos Valgomajame, dvelkiant aromatingam pušyno aromatui galite priimti svečius Atvirame balkone poilsio vieta su baldų komplektu poilsiui
Mini virtuvėlės erdvėje yra el. viryklė, šaldytuvas, el. virdulys, mikrobangų krosnelė, kriauklė su gartraukiu, valgomasis stalas su kėdėmis, bei kitos smulkmenos. Valgomasis – tai vieta, kurioje dvelkiant aromatingam pušyno aromatui galite mandagiai priimti svečius. Atvirame balkone poilsio vieta su baldų komplektu poilsiui.
Laiptinės aikštelė į mansardą Vonios kambaryje praustuvė su veidrodžiu, automatinė skalbimo mašina ir WC. Vonios kambaryje pusapvalė dušo kabina su  paaukštintu padėklu. Vaizdas pro langą į vakarų pusę
Laiptinės aikštelė. Vonios kambaryje praustuvė su veidrodžiu, pusapvalė dušo kabina su paaukštintu padėklu, automatinė skalbimo mašina ir WC. Vaizdas pro langą į vakarų pusę.

Laukiame Jūsų atvykstant į nuostabiąją Nidą !

Nuomojamas vieno kambario butas, netoli Kuršių marių, Nidos centro ir senamiesčio. Ketvirtame  aukšte įrengtas mansardinis  butas, pro kurio langus matosi Kuršių marios ir pušynas (iki marių apie 50 m.).

Virtuvė ir svetainė su prieškambariu yra vienoje bendroje erdvėje, apie 40 kv. m. kur gali vienu metu ilsėtis 3 (2+1) asmenys.

Svetainės erdvėje stovi minkštasuolis su žurnaliniu staliuku, interaktyvioji televizija "Gala", plati dvigulė lova ir viengulė lova. Iš svetainės yra išėjimas į atvirą balkoną su lauko poilsio baldais.

Virtuvės erdvėje visi įrengimai ir inventorius, kurie reikalingi maisto gaminimui ir saugojimui (valgomasis stalas su kėdėmis, šaldytuvas, elektrinė viryklė, mikrobangų krosnelė, el. virdulys, indai, puodai, stalo įrankiai ir kitos smulkmenos).

Vonios kambaryje praustuvė su veidrodžiu, pusapvalė dušo kabina su paaukštintu padėklu, automatinė skalbimo mašina ir WC. Pilnai aprūpiname patalyne ir rankšluosčiais.

Kuršių marios maždaug už 50 m, iki Nidos centro 100 – 150m ir apie 2 km iki pliažo prie jūros.

Laukiame Jūsų atvykstant adresu Kopų 7 – 5, Nida Neringa (Kuršių nerija), Lietuva.

Šeimininko galerija

Su gyvūnais (augintiniais) neapgyvendiname.

Apgyvendinimas nepritaikytas neįgaliesiems.

Šalia namų nėra galimybės parkuoti automobilius.

Šalia namų poilsio aikštelės nėra.

Maitinimo paslaugos neteikiamos.

Yra galimybė pasinaudoti interneto prieiga.

Užimtumo kalendorius (Kalendorius atsidarys naujame lange!)

Buto nuomos kaina parai:
(1 kamb. – iki 3 (2+1) asm.)

Užimtumo kalendorius

Sezonas
Litais LTL
Eurais EUR
April 2024
SMTWTFS
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30    
05-01 - 05-31  -  50 - 50
06-01 - 06-30  -  60 - 70
07-01 - 08-24  -  80 - 80
08-25 - 08-31  -  70 - 70
09-01 - 09-30  -  50 - 50
10-01 - 04-30  -  40 - 40

Per šventes taikomos vasaros sezono kainos. Dėl kainų galima derėtis.


Užsakymai priimami tel. +370 610 36072     arba el. paštu laimakle@gmail.com    

Rezervuojant poilsio laiką pageidaujamas avansas 30 procentų sutartos sumos, kuris pravedamas į sąskaitą: LT907300010008236064,   "Swedbank" AB,   SWIFT kodas HABALT22.

Pavedime prašome nurodyti savo vardą, pavardę, poilsio laiką ir buto INFO Nr. 07356.

Anuliuoti rezervavimą prieš mėnesį iki užsakyto laikotarpio pradžios galima nemokamai. Neapmokėjus avanso per 2 paras nuo užsakymo suderinimo, užsakymas anuliuojamas.

Neatvykus arba sutrumpinus poilsio laiką avansas negrąžinamas.

Atsiskaitymas už visą poilsio laiką įmanomas banko pavedimu į nuomotojo atsiskaitomąją sąskaitą arba atvykus į vietą grynaisiais.

Jeigu atvyksta poilsiauti daugiau asmenų nei sutarta, priimant užsakymą, buto nuomininkas turi teisę imti papildomą mokestį.

Buto savininkas turi teisę reikalauti atlyginti poilsiautojų padarytus nuostolius.

Poilsiavimo metu prašome: nestumdyti baldų, informuoti buto nuomininką apie sugadintus daiktus ar prietaisus.

Jūsų poilsio laikas: nuo užsakytos dienos 15 val. iki paskutinės dienos 12 val.

Kiti pasiūlymai – Nuoma Nidoje:

Nuomojamas 3 kambarių butas Nidoje šalia pušyno

Nuomojamas 3 kambarių butas "Svaja – 1" Nidoje šalia pušyno – INFO Nr. 07355

Romantiškos atostogos – Nidoje. Išskirtinės Kuršių nerijos gamtos apsuptyje kviečiame atsipūsti po darbų ir pailsėti nuo miesto šurmulio. Nakvosite jaukiame trijų kambarių bute, kuris yra Kopų kvartale esančiame trijų aukštų namo trečiame aukšte.

Daugiau informacijos rasite čia >>>

       

Į viršų

Grįžti į nuomos paiešką

Už informacijos autentiškumą, apibūdinančią nuomojamas patalpas, atsako patalpų savininkas.

Tweet
Google
 

© Šio tinklapio visos turtinės ir neturtinės teisės priklauso tinklapio savininkui. Tinklapio naudojimas komerciniams, profesiniams ir kitokiems ne asmeninio pobūdžio tikslams yra draudžiamas ir užtraukia atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Tinklapio administratorius: info



Virtualios 3D panoramos  Aktyvus poilsis Jums  Vaikiški drabužiai internetu  Dovanėlės sužadinti aistrą 
Virtualus žurnalas Vaiva.lt  Kalbos praktikos centras Lingualit  Kelionių agentūra PegasusTour