www.kopos.lt
Atnaujinta 2023-08-25

Buto nuoma Nidoje su jaukiai poilsio kambariais – šalia pušynas, netoli marios

Nuomojamas trijų kambarių butas "Svaja – 1" Nida Neringa – INFO Nr. 07355

Paspauskite pele ant nuotraukos, kurią norėtumėte pamatyti didesnę. (Nuotrauka atsidarys naujame lange!)

Buto nuoma Nidoje su jaukiai poilsio kambariais – šalia pušynas, netoli Kuršių marios Nuomojamas trijų kambarių butas Svaja, Nida Neringa Televizija GALA praturtina įprastą televizoriaus žiūrėjimą išskirtinėmis pramogomis Trečiame aukšte įrengtas butas su balkonu.
Kopų 7 namas stovi šalia pušyno, netoli Kuršių marios, Nidos centras ir senamiestis. Svetainė ir prieškambaris yra vienoje erdvėje (minkštas kampas, žurnalinis staliukas), esant reikalui, minkštas kampas gali tapti dvigule lova. Televizija GALA praturtina įprastą televizoriaus žiūrėjimą išskirtinėmis pramogomis, taip pat yra belaidžio interneto prieiga. Nuomojamas butas įrengtas 3 namo aukšte. Vaizdas iš balkono.
Miegamajame 2 miegamos vietos ir išėjimas į balkoną Atvirame balkone poilsio vieta su baldų komplektu poilsiui Kitame miegamajame yra 3 miegamos vietos, taip pat išėjimas į balkoną Jaukioje virtuvėje Jūs galėsite pusryčiauti, pietauti ir vakarieniauti
Miegamajame (2 miegamos vietos), rūbų spinta, komoda, ir išėjimas į balkoną. Atvirame balkone poilsio vieta su baldų komplektu poilsiui. Kitame miegamajame yra trys miegamos (2+1) vietos, rūbų spinta, rašomasis stalas, taip pat išėjimas į balkoną. Jaukioje virtuvėje Jūs galėsite gaminti maistą, pusryčiauti, pietauti ir vakarieniauti.
Iš svetainės Jūs pateksite tiesiai į virtuvę Vonios kambaryje – vonia su dušu, Prausyklė, automatinė skalbimo mašina Atskiroje patalpoje yra WC
Iš svetainės Jūs pateksite tiesiai į virtuvę. Vonios kambaryje prausyklė, vonia su dušu, automatinė skalbimo mašina. Atskiroje patalpoje yra WC.

Butas nuomojamas vasaros sezonu

Nuomojamas trijų kambarių butas su jaukiai poilsio kambariais netoli Nidos centro ir senamiesčio. Tai trečiame namo aukšte įrengtas butas, pro kurio langus iš svetainės matosi Kuršių marios ir pušynas (iki marių apie 50 m.).

Svetainė ir prieškambaris yra vienoje erdvėje, esant reikalui, minkštas kampas gali tapti dvigule lova. Ramiam poilsiui skirti 2 miegamieji kambariai, iš kurių yra išėjimas į balkoną. Viename miegamąjame yra 2 miegamos vietos, kitame 2+1. Vienu metu pas mus gali ilsėtis 7 (2+2+3) asmenys.

Virtuvėje visi įrengimai ir inventorius, kurie reikalingi maisto gaminimui ir saugojimui (šaldytuvas,viryklė, indaplovė, el. virdulys, indai, puodai, kitos smulkmenos).

Vonios kambaryje yra prausyklė, vonia su dušu, automatinė skalbimo mašina, o WC – atskiroje patalpoje. Pilnai aprūpiname patalyne ir rankšluosčiais.

Iki Nidos centro 100 – 150m, Kuršių marios maždaug už 50 m, ir apie 2 km iki pliažo prie jūros.

Laukiame Jūsų atvykstant adresu Kopų 7 – 5, Nida Neringa (Kuršių nerija), Lietuva.

Šeimininko galerija

Su gyvūnais (augintiniais) neapgyvendiname.

Apgyvendinimas nepritaikytas neįgaliesiems.

Šalia namų nėra galimybės parkuoti automobilius.

Šalia namų poilsio aikštelės nėra.

Maitinimo paslaugos neteikiamos.

Yra galimybė naudotis bevielio interneto prieiga nemokamai (WiFi).

Užimtumo kalendorius (Kalendorius atsidarys naujame lange!)

Buto nuomos kaina parai:
(3 kamb. – iki 6 asm.)

Užimtumo kalendorius

Sezonas
Litais LTL
Eurais EUR
April 2024
SMTWTFS
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30    
06-20 - 06-30  -  80 - 100
07-01 - 08-15  -  100 - 120
08-16 - 08-31  -  120 - 100

Butas nuomojamas vasaros sezonu.


Užsakymai priimami tel. +370 610 36072     arba el. paštu laimakle@gmail.com    

Rezervuojant poilsio laiką pageidaujamas avansas 30 procentų sutartos sumos, kuris pravedamas į sąskaitą: LT907300010008236064,   "Swedbank" AB,   SWIFT kodas HABALT22.

Pavedime prašome nurodyti savo vardą, pavardę, poilsio laiką ir buto INFO Nr. 07355.

Anuliuoti rezervavimą prieš mėnesį iki užsakyto laikotarpio pradžios galima nemokamai. Neapmokėjus avanso per 2 paras nuo užsakymo suderinimo, užsakymas anuliuojamas.

Neatvykus arba sutrumpinus poilsio laiką avansas negrąžinamas.

Atsiskaitymas už visą poilsio laiką įmanomas banko pavedimu į nuomotojo atsiskaitomąją sąskaitą arba atvykus į vietą grynaisiais.

Jeigu atvyksta poilsiauti daugiau asmenų nei sutarta, priimant užsakymą, buto nuomininkas turi teisę imti papildomą mokestį.

Buto savininkas turi teisę reikalauti atlyginti poilsiautojų padarytus nuostolius.

Poilsiavimo metu prašome: nestumdyti baldų, informuoti buto nuomininką apie sugadintus daiktus ar prietaisus.

Jūsų poilsio laikas: nuo užsakytos dienos 15 val. iki paskutinės dienos 12 val.

Kiti pasiūlymai – Nuoma Nidoje:

Nuomojamas 1 kambario butas mansardoje Nidoje

Nuomojamas 1 kambario butas "Svaja – 2" mansardoje Nidoje – INFO Nr. 07356

Vasaros atostogos – Nidoje. Nuostabios Kuršių nerijos gamtos apsuptyje kviečiame pailsėti nuo miesto šurmulio ir praleisti vasaros atostogas bei savaitgalius. Nakvosite jaukiame vieno kambario bute, kuris yra Kopų kvartale esančiame trijų aukštų namo mansardoje.

Daugiau informacijos rasite čia >>>

       

Į viršų

Grįžti į nuomos paiešką

Už informacijos autentiškumą, apibūdinančią nuomojamas patalpas, atsako patalpų savininkas.

Tweet
Google
 

© Šio tinklapio visos turtinės ir neturtinės teisės priklauso tinklapio savininkui. Tinklapio naudojimas komerciniams, profesiniams ir kitokiems ne asmeninio pobūdžio tikslams yra draudžiamas ir užtraukia atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Tinklapio administratorius: info



Virtualios 3D panoramos  Aktyvus poilsis Jums  Vaikiški drabužiai internetu  Dovanėlės sužadinti aistrą 
Virtualus žurnalas Vaiva.lt  Kalbos praktikos centras Lingualit  Kelionių agentūra PegasusTour